Üzleti lehetőség

Robert T Kiyosakitól: "A szegény ember munkát keres, a gazdag hálózatot".

Hogyan indíthatod el saját online üzletedet a segítségünkkel? Hogyan lehet neked is rendszeres jövedelmed, ha rászánsz napi 1-2 órát a szabadidődből? Erről lesz most szó.

Kereskedelemmel foglalkozunk; a malajziai DXN cég gyógygomba tartalmú termékeit forgalmazzuk. Ezek minőségi élelmiszerek, étrend-kiegészítők, amik nagyban hozzájárulhatnak az egészségünk fenntartásához.

A munkánk

 • a termékek megismertetése,
 • értékesítése,
 • az érdeklődők tájékoztatása,
 • az új munkatársak segítése.

A különleges kávékat és egészséges élelmiszereket egyre többen keresik, igény van rá. Célunk bővíteni a piacot, megismertetni az emberekkel a lehetőséget, amit nyújtani tudunk, amit mi képviselünk, vagyis egészségmegőrzés-pénzkereset együtt.  Érdekel?


Amit teszünk, cseppet sem bonyolult, bárki gyorsan és könnyedén meg tudja tanulni: megfelelő módszerekkel láthatóvá tenni a weboldalunkat, hogy minél többen megismerhessék és vásárolhassák a termékeinket.

A csatlakozóknak megmutatjuk, hogyan kell használni az online eszközöket ahhoz, hogy jól haladjanak az üzletükkel. Mi itt valamennyien érdekeltek vagyunk a Te sikeredben is, ezért mindenben számíthatsz ránk. Itt egy igazán nagyszerű, lelkes csapat tagja lehetsz!
Tehát; egyszerű, de rendszeres munkához keresünk komoly üzleti partnereket!

Üzleti vállalkozás egy buszbérlet árából? Igen!

Milyen előnyei vannak?

 • ez az üzlet nagyon kevés pénzből elkezdhető, épp ezért bárkinek adott a lehetőség, kipróbálhatja magát
 • Kortól, nemtől, végzettségtől függetlenül lehet dolgozni,
 • Nem kell az induláshoz vállalkozói igazolvány, elég akkor kiváltani, mikor már annyi stabil havi jövedelem van, és gyűlt össze, hogy érdemes felvenni.
 • A saját kávéfogyasztás, fogkrém, sampon termékhasználat is költségként elszámolható. Minden munkaeszköznek számít, hiszen a munkánk része a terméktapasztalat szerzése, a termékek fogyasztása.
 • Nincs kockázat, nincs mit veszteni, mivel nincs befektetés!
 • Egyszer elvégzett munkáért, egy életen át kapjuk a jutalékot!
 • Egyre kevesebb aktív jelenlétet igényel, út a passzív jövedelemhez!
 • Korlátlan nyitva tartás, piac az egész világ!
 • Nemzetközi karrier lehetőség
 • Fiatalon nyugdíjba mehetsz, a passzív jövedelem, örökölhető és stabil bevétel lehet idős korban is, amikor már nem tudsz, vagy nem akarsz munkát vállalni!

Mennyit lehet itt keresni?

Azt mindenki tudja, aki már foglalkozott MLM-mel vagy hallott róla, hogy egy bizonyos teljesítményszint elérése után a legtöbb, hálózatépítésen alapuló üzletben "visszataszítóan" sokat lehet keresni.

Hogy Te mennyit fogsz keresni, azt senki nem tudja neked megmondani. Tőled függ. A Te munkádtól, igyekezetedtől.

Az MLM-üzletben a pénz eleinte a direkt értékesítésből, az árrésből származik. Te megveszed nagykereskedelmi áron, és eladod fogyasztói áron. De az igazán nagy pénz a fogyasztói hálózat szervezéséből van. Én azt javaslom, ne csak a terméket, hanem  elsősorban a kedvezményes vásárlási lehetőséget kínáld.

Fogyasztói hálózatot építünk, a vásárlások után jutalékot kapunk. Vásárlóink a világ minden részéből lehetnek. Ahogy nő a fogyasztói hálózat, úgy a bevételed is emelkedik,  így a mostani fizetésed többszörösét is megkeresheted.

Kötelező vásárlás nincs. Ha valaki jutalékot szeretne kapni a saját vásárlásai után, egy adott hónapban 100 pontértékben kell vásárolnia. Hangsúlyozni szeretném, hogy a havi 100 pont csak akkor lényeges, ha további visszatérítést szeretnél kapni a saját vásárlásodból az adott hónapban. Ha nem teljesíted ezt a feltételt, nem történik semmi más, csak abban a hónapban nem leszel bónuszra jogosult.
Ha valaki a hálózatában található emberek vásárlásai után is szeretne jutalékot kapni, a hálózatának összesen 200 pontértékben kell vásárlást lebonyolítania.

A vásárlásért járó pontok folyamatosan összeadódnak. A DXN MLM-rendszere mentes a más MLM-hálózatokban megszokott, olyan kényszerítő eszközöktől, mint a megelőzés, leválás, havonta nullázódás, kötelező kvalifikáció.

Igen, ezt kerestem!

Hogyan kezdhetem el?

Regisztrálj a cég adatbázisába! Ezt kétféleképpen lehet:
1. lehetőség
alapregisztráció: egyszeri 5000ft regisztrációs díj befizetésével+1db termék vásárlásával+szállítási költség.
2. lehetőség
A legkedveltebb regisztrálási mód:ingyenes regisztráció DSP C csomag vásárlásával.
Miért előnyös ez?
Mert

 • nincs 5000Ft-os regisztrációs díj!
 • nincs szállítási költség!
 • ajándékbónuszokat kapsz 39.000Ft értékben, ezeket felhasználva még olcsóbban vásárolhatsz!
Tehát, válaszd ki, melyik módon szeretnél regisztrálni!

Percenként 250ezer csésze kávét isznak meg Európában! Akarsz részesedni ebből a forgalomból?

Mi nem házalunk, nem telefonálgatunk. Kávézunk, és használjuk a cégtől kapott online eszközöket.

Csak egy dologban kell döntened; hajlandó vagy-e kipróbálni egy újfajta kávét?

A kávémmal pénzt keresni? Online dolgozni? Igen, szeretnék!